Friday Nov 11, 2022

Un premiu pentru o echipă

În cadrul Galei Premiilor Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România a fost acordată Diploma de excelenţă echipei DADA TV din Ploiești.

Difuzate în mediul on line, emisiunile DADA TV constituie un pachet complex, pentru un public pretențios, care își dorește să urmărească programe de calitate, fiind disponibile 24 de ore din 24.

Colectivul de redacție, alcătuit în mare parte din membri ai Filialei Prahova a UZPR, vede acest proiect ca o tribună pentru toți cei care vor să construiască în comunitate, ca o alternativă la programele care își propun să prezinte doar aspectele negative, să încurajeze vrajba între anumite categorii, să dărâme fără a pune nimic în loc. In opoziție cu acestea, DADA TV vrea să impună standard de calitate – girate și de Filiala Prahova a UZPR  care susține acest proiect – și să promoveze demersurile pozitive din comunitate.

Folosind tehnologie de ultimă generație -  4 K, bazându-se pe un nucleu alcătuit din oameni care au făcut performanță în televiziune în ultimele decenii, DADA TV aduce un aer propaspăt,  în postura de realizatori fiind nume noi, buni cunoscători ai domeniilor care le abordeză, dar debutanți ca moderatori tv.

Interviu cu Claudius Dociu (președinte filiala UZPR Prahova) și Florin Severius Frățilă, redactor șef ziarul Oglinda de azi, membrii ai redacției DADA TV..

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20221013