Wednesday Mar 22, 2023

Old Time Radio Researchers (OTRR)

Material audio în limba engleză.

Grupul OTRR - Old Time Radio Researchers (OTRR) este o comunitate de fani entuziaști, ascultători pasionați și susținători puternici ai „Old Time Radio” (Radio clasic, din trecut). Obiectivele grupului includ restaurarea, conservarea și partajarea emisiunilor clasice din ceea ce este cunoscut sub numele de „Epoca de aur a radioului” (1930-1960). Grupul OTRR, format dintr-un grup divers de voluntari din întreaga lume, a întreprins multe proiecte în derulare și continuă să lucreze din greu pentru a păstra moștenirea noastră minunată RADIO.

Dacă credeți că ați putea fi interesat să vă alăturați eforturilor noastre, vă rugăm să consultați secțiunea Subgrupuri pentru mai multe detalii.

Mii de seriale Old Time Radio și sute de mii de episoade există și astăzi. Unele au fost păstrate pe discurile de transcriere originale din momentul în care emisiunile au fost difuzate inițial, în timp ce altele există pe casete. Introducerea tehnologiei MP3 a schimbat foarte mult hobby-ul. Anterior, emisiunile erau comercializate într-un format, cum ar fi o casetă sau o bandă bobină , de exemplu. Dar datorită MP3-urilor, emisiunile clasice din perioada veche sunt acum disponibile pe scară largă și ușor accesibile. Cu toate acestea, această explozie a disponibilității a adus cu ea probleme. Multe fișiere MP3 sunt denumite incorect sau prost codificate. Tehnologia actuală înseamnă că aceste erori sunt distribuite pe scară largă.

Misiunea Old Time Radio Researchers Group este de a păstra cu acuratețe serialele de radio clasice din trecut, pentru ca generațiile viitoare să se bucure de ele.

otrr.org

Old Time Radio Researchers Facebook Group 

Old Time Radio Researchers Group.

 

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20221013