Friday Aug 26, 2022

Marea doamnă a cântecului românesc este interpretată de Lavinia Șandru

Cunoscută publicului mai ales ca jurnalist, Lavinia Șandru se află la al treilea film de lung metraj, după rolul din „Ana. Ana Simion” și cel din „Șnițele fermecate”. În filmul ”Ana. Ana Simion” Lavinia Șandru a interpretat rolul unei eroine a rezistenței anti-comuniste din Munții Făgărașului, primind primit premiul pentru debut al juriului Festivalului Internațional de Film de la Varna. 

Alături de Lavinia Șandru, în Maria Tănase joacă actorii Adrian Păduraru, Marius Florea Vizante, Mihai Mălaimare, Gabriel Spahiu.

Produsă de Filmex Romania, pelicula este realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei. Coproducator este Studioul de Creație Cinematografică al Ministerului Culturii.
Premiera de gală, cu participarea echipei de realizatori, va avea loc pe 26 august, ora 19 la Hollywood Multiplex - Mall Vitan. Tot de la aceeași dată filmul va fi prezentat la cinematografele din reteaua Happy Cinema ( Bucuresti, Bacău, Bistrița, Botșani), precum și în  sălile Romaniafilm din București - Miorița, Cluj - Florin Piersic, Târgu Jiu -,  Craiova - Piatra Neamț - Mon Amour, Sibiu - Arta. (dcnews)

Interviu cu Lavinia Șandru realizat de Mădălina Corina Diaconu.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20221013