Friday Nov 11, 2022

În Duh, presa este slujitoarea adevărului!

La început a fost cuvântul .... interviu de Mădălina Corina Diaconu cu preot Eugen Tănăsescu, laureat al Premiilor UZPR 2022.

Eugen Tănăsescu - A fost hirotonisit preot în 1999, în prezent este preot slujitor la Biserca ”Sfinții Arhangheli  Mihail și Gavril” din Constanța. Are studii universitare de Teologie, dar și de Jurnalism și Multimedia și inginerești. De asemenea, un doctorat în misionologie comunicațională. Este bine cunoscut în comunitate, și nu numai, fiind purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

”Tinerii au nevoie de biserică, mai mult decât oricând”. Însușindu-și cuvintele Înalt Preasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, ca pe un îndemn, caută permanent noi căi,  moderne, de apropiere a celor tineri de credința sfântă.

Încă de pe vremea vârstei fragete a călugăriei, se gândea la înființarea unui post de radio ortodox, idee privită atunci, cu circumspecție de frații săi întru credință. Depășind îndoielile unora înființează ”Radio Dobrogea - un post de radio pe pământ apostolic”, fiind directorul acestuia.

Este membru al UZPR.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20221013